Zoek

Stageplaatsen voor masterstudenten

STEVIG biedt een academisch opleidingsklimaat voor masterstudenten, generalisten (PioG) en specialisten (GioS) in multidisciplinaire teams. We zoeken mensen die:

  • ten (tijde van de aanvang van de stage) masterstudent zijn
  • gemotiveerd, ambitieus, leergierig en veerkrachtig zijn
  • naar uitbreiding van de academische kennis en vaardigheden streven (wat betreft onderzoek en toepassing in de patiëntenzorg)
  • consciëntieus zijn en je zorgvuldig werken
  • over goede communicatieve vaardigheden beschikken (zowel mondeling als schriftelijk)
  • kunnen en willen werken te midden van andere disciplines, met gevoel voor verhouding tot elkaar

Beschikbaarheid stageplekken

Rond ieder voor- en najaar komen de stageplaatsen weer beschikbaar en wordt de inschrijving geopend. Houd daarom onze website in de gaten.

Wat ga je zoal doen?

Je zult als stagiair masterstudent onder andere (mee-) werken aan (neuro-) psychologische onderzoeken van patiënten, risicotaxatie en delictanalyse (op forensische locaties). Je kijkt mee bij deeltaken in de behandelingen van patiënten.

Daarnaast wordt gevraagd te ondersteunen bij dataverzameling in het kader van wetenschappelijk onderzoek. Uiteraard zorgen wij voor de juiste supervisie en krijg je volop ruimte te oriënteren en te ontwikkelen.

Multidisciplinair

Op al onze locaties wordt gewerkt in multidisciplinaire teams. Je werkt dus nauw samen met onder andere de klinisch neuropsycholoog, klinisch psycholoog, GZ- en basispsycholoog, psychiater, arts verstandelijk gehandicapten, verpleegkundigen, vaktherapeuten en sociotherapeuten.

Expertise

STEVIG is één van de vier specialistische SGLVG-behandelcentra, aangesloten bij het landelijke samenwerkingsverband van Expertisecentrum De Borg. Onderzoek, diagnostiek en behandeling behoren tot de kernactiviteiten van deze samenwerking.