Zoeken

Zie groei, zie mij

Zie jij het ook?

Jij bent bijzonder. Je doet specialistisch werk, voor mensen met een licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische- en/of gedragsproblemen, die soms ook in aanraking met justitie zijn geweest. Het vereist karakter, kennis, ervaring, oplettendheid en daadkracht om mensen weer grip op het leven te geven. Dat heb je, dat vind je vanzelfsprekend.

Maar jij hebt meer, misschien niet eens bewust. Je ziet wat anderen niet zien, je voelt wat anderen niet voelen. Je bent sensitief. Je signaleert, interpreteert, acteert. Sneller, beter. Adequaat omdat je weet wat je moet doen in welke situatie dan ook. En soms, soms hoef je het even niet te weten. Maar je handelt met empathie voor mens en omgeving.

Neem contact op

We helpen je graag met jouw zoektocht naar een leuke baan. Dus heb je interesse in een functie, wil je graag de mogelijkheden bij Dichterbij verkennen of heb je een andere vraag? Dan horen we graag van je!

Verhalen van collega's

Ben je benieuwd hoe het is om bij STEVIG te werken? Onze collega’s kunnen je dat natuurlijk het allerbeste vertellen. Met hun verhalen geven ze je alvast een goede indruk!  

Geen vacature missen?

We houden je graag op de hoogte van nieuwe vacatures. Laat ons weten waar je voorkeur ligt, dan ontvang je de passende vacatures direct in je mailbox.