Zoek

Ontdek STEVIG

Wij zijn er voor mensen met een, voor het 18de levensjaar ontstane, licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische- en/of gedragsproblemen. Ook wanneer zij in aanraking zijn geweest met justitie.

De problematiek is complex. Onze cliënten hebben vaak niet de juiste zorg kunnen vinden, omdat zij zowel bij de verstandelijke gehandicaptenzorg, de verslavingszorg als de geestelijke gezondheidszorg niet op hun plek zijn. Bij STEVIG zijn ze dat meestal wel.

Behandelgebied en locaties

Klinische behandeling vindt plaats in Oostrum (Venray). Poliklinische en ambulante behandeling in de provincies Noord-Brabant, Limburg en de regio Rijk van Nijmegen bieden we vanuit onze vestigingen in:

  • Tilburg
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Blerick (Venlo)
  • Sittard
  • Heerlen
Behandelgebied en locaties STEVIG

Behandelgebied en locaties

We bieden poliklinische en ambulante behandeling in de provincies Noord-Brabant, Limburg en de regio Rijk van Nijmegen. Dat doen we vanuit onze poliklinieken in Tilburg, Eindhoven, Nijmegen, Blerick (Venlo), Sittard en Heerlen. Klinische behandeling vindt plaats in Oostrum (Venray).

STEVIG vindt jou bijzonder

Daarom zijn wij zo blij dat je bij ons werkt. OK, we weten dat je niet van regeltjes houdt, graag handelt naar eigen inzicht, op gevoel. Voor ons geldt dat je wéét wat je doet, de juiste beslissing neemt, de beste actie. De-escaleert en beschermt waar nodig. Nooit op zij gaat, maar voorop.

En soms, soms hoef je het even niet te weten. Maar je handelt met empathie voor mens en omgeving.

En wat doen wij voor jou?

De ruimte geven om jezelf verder te ontwikkelen, te investeren in jezelf, om jouw 6e zintuig te gebruiken. Omdat we zien hoe belangrijk dit voor je is. Omdat we zien dat je het beste voor hebt met de mensen waarvoor wij het samen doen.

Expertise

STEVIG is één van de vier specialistische SGLVG-behandelcentra, aangesloten bij het landelijke samenwerkingsverband van Expertisecentrum De Borg. Onderzoek, diagnostiek en behandeling behoren tot de kernactiviteiten van deze samenwerking.

Zie jij het ook?

Rectangle 458

Ongebruikelijke zorgverlening

Het werken met onze doelgroep, vereist bijzondere eigenschappen, kennis en ervaring van onze medewerkers. Wij geven onze collega’s de ruimte om naar eigen inzicht te handelen en ondersteunt hen bij hun verdere ontwikkeling.

Rectangle 4581

Hold my beer, I got this

Onze medewerker die beschikt over deze bijzondere set van eigenschappen signaleert, interpreteert en reageert sneller dan wie dan ook en handelt naar eigen inzicht met het belang van de cliënt voorop.

Rectangle 4582

Het vermogen om te zien

Onze medewerker is sensitief. Voelt de situatie haarfijn aan, signaleert minieme veranderingen, in geluid, in beeld, in mensen. Weet wat er kan gebeuren en neemt daar een voorschot op, creëert zo tijd en rust. En soms, soms hoef je het even niet te weten. Maar je handelt met empathie voor mens en omgeving.

Ontdek STEVIG

Wat we jou bieden

We bieden je een betekenisvolle baan met direct een vast contract. Maar ook hebben we uitstekende arbeidsvoorwaarden en bieden we volop mogelijkheden om te groeien binnen de organisatie.

Verhalen van collega’s

Ben je benieuwd hoe het is om bij STEVIG te werken? Onze collega’s kunnen je dat natuurlijk het beste vertellen. Hun verhalen geven je een goede indruk!

Kennis en evenementen

We organiseren regelmatig een symposium, webinar of bijvoorbeeld een ontmoetingsdag voor werkzoekenden. Je bent van harte welkom jouw kennis te verrijken en vrijblijvend kennis te maken met STEVIG.

Neem contact op

Weet je nog niet precies wat jij wilt, maar wil je wel graag de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op via
088-7540060 of wervingsbureau@stevig.nl. We horen graag van je!

Werken bij STEVIG

STEVIG is onderdeel van Dichterbij. Bij STEVIG doe je specialistisch werk, voor mensen met een licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische- en/of gedragsproblemen, die soms ook in aanraking met justitie zijn geweest.