Zoeken

Verhalen van collega’s

Kom alles te weten over de ervaringen van onze collega’s en cliënten. Bekijk hier hun video’s en lees hun verhalen. Zo zijn Sebastiaan en Frans in behandeling binnen STEVIG en doen openhartig hun verhaal. En maak kennis met collega’s Laura, Rob, Anne en vele anderen. Met hun verhalen geven ze je een goede indruk hoe het is om bij STEVIG te werken.

Bekijk de video's

Sebastiaan

Ontmoet Sebastiaan, cliënt van STEVIG. Sebastiaan vertelt openhartig hoe hij bij STEVIG terecht is gekomen, welke stappen hij gemaakt heeft, waar hij nu staat en wat STEVIG voor hem betekent.

Samenwerken

Je werkt bij STEVIG met echte mensen, in echte situaties. In de kliniek maar ook gewoon bij hen thuis. Uniek? Dat is het zeker! Verrijking? 100%. Spannend? Soms, maar dan ben je nooit alleen! Binnen een hecht team krijg je volop de kans te ontwikkelen.

Onderdeel van een team

Onze collega’s werken binnen een dynamische omgeving intensief samen met verschillende disciplines. Op de werkvloer én daarbuiten. Bijvoorbeeld tijdens hun wekelijks potje padel.

Nanda en Tom werken op onze polikliniek Tilburg. Ze vertellen over hun werk, over de dynamiek binnen het team en over de verhoudingen onderling. Ongeacht de functie, de teamleden hebben elkaar allemaal nodig. En dat voel je. Dat maakt een hecht team.

Zie jij het ook?

Je signaleert minieme veranderingen, in geluid, in beeld, in mensen.

Neem contact op

Weet je nog niet precies wat jij wilt, maar wil je wel graag de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op via 088-7540060 of info@stevig.nl. We horen graag van je!

Geen vacature missen?

We houden je graag op de hoogte van nieuwe vacatures. Laat ons weten waar je voorkeur ligt, dan ontvang je de passende vacatures direct in je mailbox.