Search

Ontmoetingsdag voor Werkzoekenden

vrijdag 31 mei 2024

Heb jij een mbo-4 of hbo-diploma in de zorg of een aanverwante opleiding?

En zou je écht van betekenis willen zijn voor mensen met een lichte verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische- en/of gedragsproblemen?

Kom naar onze ontmoetingsdag in Oostrum (Venray) en maak op een laagdrempelige manier kennis met ons bijzondere werk.

Lees verder of meld je direct aan.

Wie is onze doelgroep, hoe behandelen we en wat kunnen we voor jou betekenen?
We vertellen je graag meer over ons bijzondere werk en over jouw mogelijkheden bij ons. Kom op een laagdrempelige manier kennis maken met STEVIG.

Wat kun je verwachten?

De doelgroep waar we het met liefde voor doen

Wat is nou een licht verstandelijke beperking? En wat betekent dat als iemand de grip op het leven even kwijt is wanneer die ook kampt met een gedrags- of psychiatrische stoornis? En hoe helpen we deze mensen weer grip op het leven te geven? Professionals én ervaringsdeskundigen vertellen je er hartstochtelijk over.

Bepaal het verloop van een ontmoeting

‘If this, then that’… sommige zaken zijn heerlijk voorspelbaar. Maar in ons werkveld is dat niet zo vanzelfsprekend. Tijdens deze weerbaaheidstraining laten we jou vanuit het publiek meedenken en mede bepalen hoe een ontmoeting tussen een cliënt en collega verloopt. Laat je verbazen en kom tot nieuwe inzichten!

Rondleiding

We nemen je mee over het terrein van onze klinische setting. Natuurlijk vertellen we alles over de populatie van de verschillende afdelingen en het verloop van een behandeltraject.

Zie jij het ook?

Je ziet wat anderen niet zien, voelt wat anderen niet voelen en handelt graag naar eigen inzicht. Voor ons geldt dat je de juiste beslissing neemt. En soms hoef je het even niet te weten. Maar je handelt met empathie voor mens en omgeving. Collega’s uit verschillende disciplines laten je op boeiende wijze zien dat ons werk niet zwart wit is. En dat wat voor de een geldt, niet voor de ander hoeft te werken.

Tijden

Vrijdag 31 mei

  • Ontvangst: v.a. 13.00 uur
  • Start programma: 13.30 uur
  • Einde: 16.00 uur

Locatie

Adres: Wanssumseweg 14, Oostrum

Aanmelden Ontmoetingsdag voor Werkzoekenden niet meer mogelijk

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

Ontmoet Dichterbij

Wil je liever bijdragen aan een betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Ga dan naar de Ontmoetingsdag van onze collega’s van Dichterbij.

Dichterbij Jolande en Leroy
Onze collega Laura, van begeleider behandeling tot dienstverlenend coordinator