Zoeken

Een warm welkom

Als je bij STEVIG begint, helpen we je graag goed op weg. Dat doen we op verschillende manieren, zodat je de tijd krijgt om jouw team, cliënten, het werk en onze organisatie goed te leren kennen. Dat vinden we belangrijk, want we willen dat je met plezier aan het werk gaat!

Jouw introductie

Als je begint aan een nieuwe baan, komt er vaak veel op je af. Om onze organisatie en werkwijze goed te leren kennen, hebben we voor alle nieuwe collega’s een centraal introductieprogramma. Je begint met een welkomstbijeenkomst en krijgt veel praktische informatie. Daarnaast volg je relevante trainingen.

Introductie-app

Voordat je in dienst komt, krijg je toegang tot onze introductie-app. Hiermee leer je stap voor stap STEVIG en Dichterbij, waar we onderdeel van zijn, kennen. We bieden informatie en tips om jouw werk zo goed mogelijk te kunnen doen. En vooral krijg je alvast een goede indruk wie we zijn en wat we doen.

Inwerkprogramma

Uiteraard staan jouw nieuwe collega’s voor je klaar. Zij bereiden een op maat gemaakt inwerkprogramma voor, zodat je het werk snel eigen kunt maken.

Daarnaast beantwoorden ze graag jouw vragen en bieden ze extra advies en ondersteuning. Zo vind je vast snel je plek in het team!

Onze cliënten vinden het misschien spannend om jou te ontmoeten, maar ze zijn net zo blij als wij om jou te verwelkomen!

begeleider STEVIG werken en leren