Zoeken

Leren en Opleiden

Ontwikkelen in een veilige omgeving

Bij STEVIG behandelen we mensen met een licht verstandelijke beperking en een gedrags- en/of psychiatrische stoornis. Kwetsbare mensen vanwege hun licht verstandelijke beperking, de complexiteit van de gedragsproblemen in combinatie met verslaving, seksueel grensoverschrijdend gedrag of bijvoorbeeld agressie.

We behandelen hen zodat ze weer grip op hun leven krijgen en een plek vinden in de maatschappij. Dat vergt vakmanschap van de zorgprofessional. Als een van de vier organisaties van Expertisecentrum De Borg kunnen wij een goede leer- en ervaringsplek garanderen.

In een veilige omgeving met ervaren zorgprofessionals bieden wij stageplekken aan niveau 4-, HBO- en academie- studenten.

Zoek je een stageplek?

Ben jij 3e-jaars student Maatschappelijke Zorg (voltijd, niveau 4) of studeer je HBO Social Work of Verpleegkunde (3e en 4e leerjaar). Kijk dan snel of we een vacatures voor je hebben.

Ben jij master student?

STEVIG biedt een academisch opleidingsklimaat voor masterstudenten, generalisten (PioG) en specialisten (GioS), binnen een van onze multidisciplinaire teams. 
 

Ontdek STEVIG

vakgebied gedragswetenschapper

Kennis en evenementen

We organiseren regelmatig evenementen en webinars. Een mooie kans om jouw kennis te verrijken en vrijblijvend kennis te maken met Dichterbij. Je bent van harte welkom.

Onze collega Tom sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Verhalen van collega’s

Ben je benieuwd hoe het is om bij Dichterbij te werken? Onze collega’s kunnen je dat natuurlijk het beste vertellen. Hun verhalen geven je alvast een goede indruk!

Stage bij Dichterbij

Onderdeel van Dichterbij

STEVIG is onderdeel van Dichterbij, een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking en hun netwerk in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.