Zoeken

Gedragswetenschapper

Een cruciale rol in de behandeling

Als gedragswetenschapper speel je een cruciale rol in het begrijpen en verbeteren van menselijk gedrag en mentale gezondheid. Je gebruikt je kennis om psychologische en sociale problemen te identificeren en behandelen. Denk hierbij aan angststoornissen, verslavingen, trauma en gedragsstoornissen.

Je bent creatief in het aanpassen van interventies en therapieën. Je streeft er naar een bestendige gedragsverandering te bevorderen en het welzijn van mensen met een lichte verstandelijke beperking te verbeteren. Je helpt hen weer grip op het leven te krijgen!

Daarnaast stuur je de begeleiders behandeling aan om de juiste omgevingsprothese voor de cliënt te genereren.

Dit bieden we jou:

  • Direct een vast contract
  • Salaris minimaal € 3.586,00 en maximaal € 10.663,00 bruto per maand in FWG 60 tot FWG 80 volgens cao gehandicaptenzorg
  • 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, een uitstekende reiskostenvergoeding en pensioenregeling
  • Jaarlijks vele fiscale voordelen zoals verlofuren (ver-) kopen en FiscFree®
  • Een flexibel rooster en eventueel onregelmatigheidstoeslag
  • Volop mogelijkheden te groeien in je vakgebied en je talenten verder te ontwikkelen

Verder ontwikkelen

STEVIG biedt uitgebreide opleidings- en ontwikkelmogelijkheden voor gedragswetenschappers, zo kun je diverse opleidingen en cursussen volgen om je te verdiepen in het werken als gedragswetenschapper.

Daarnaast maakt STEVIG onderdeel uit van een consortium voor de opleidingen tot GZ-psycholoog en Klinisch Psycholoog. Voor orthopedagogen is er de mogelijkheid om de opleiding tot Orthopedagoog Generalist te volgen.

ontmoetingsdag trainen en toelichting werken bij STEVIG

Geen vacature missen?

We houden je graag op de hoogte van nieuwe vacatures. Laat ons weten waar je voorkeur ligt, dan ontvang je de passende vacatures direct in je mailbox.

Neem contact op

Weet je nog niet precies wat jij wilt, maar wil je wel graag de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op via 088 – 75 40 060 of wervingsbureau@stevig.nl. We horen graag van je!

Werken bij STEVIG

STEVIG is onderdeel van Dichterbij. Bij STEVIG doe je specialistisch werk, voor mensen met een licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische- en/of gedragsproblemen, die soms ook in aanraking met justitie zijn geweest. Bekijk de vacatures bij STEVIG