Search

Vaktherapie

Oefenen in een veilige setting

Veilig contact en vertrouwen zijn jouw kernwaarden. En je snapt dat dat cruciaal is om een setting te creëren waarin de cliënt kan oefenen met nieuw gedrag. Je werkt samen aan de hulpvraag. Je helpt bij het in beeld brengen van de problemen en leert door middel van oefening en beleving een verandering te bewerkstelligen. Op een speelse en ervaringsgerichte manier.

Je werkt nauw samen in een hecht team van onder andere collega-vaktherapeuten, sociotherapeuten en psychologen. Samen vormen jullie het veilige web om de cliënt heen. En samen met hem of haar worden de krachten gebundeld om de meest passende behandeling te bieden.

Dit bieden we jou:

 • Direct een vast contract
 • Salaris minimaal € 3.123,00 en maximaal € 4.575,00 bruto per maand in FWG 55 volgens cao gehandicaptenzorg
 • 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, een uitstekende reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • Jaarlijks vele fiscale voordelen zoals verlofuren (ver-) kopen en FiscFree®
 • Een flexibel rooster en eventueel onregelmatigheidstoeslag
 • Volop mogelijkheden te groeien in je vakgebied en je talenten verder te ontwikkelen

Tijd en ruimte

Je krijgt de tijd en ruimte om de cliënt te laten wennen aan de therapiesetting. Nieuwe ervaringen opdoen en herhalingen zijn voor deze doelgroep extra belangrijk. Hierdoor worden de nieuwe ervaringen langzaam eigen gemaakt. Dat is van belang om het daadwerkelijk toe te kunnen passen in het dagelijks leven.

Vaktherapie

Geen vacature missen?

We houden je graag op de hoogte van nieuwe vacatures. Laat ons weten waar je voorkeur ligt, dan ontvang je de passende vacatures direct in je mailbox.

Neem contact op

Weet je nog niet precies wat jij wilt, maar wil je wel graag de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op via 088 – 75 40 060 of wervingsbureau@stevig.nl. We horen graag van je!

Werken bij STEVIG

STEVIG is onderdeel van Dichterbij. Bij STEVIG doe je specialistisch werk, voor mensen met een licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische- en/of gedragsproblemen, die soms ook in aanraking met justitie zijn geweest. Bekijk de vacatures bij STEVIG

Vaktherapie

Bij STEVIG behandelen we mensen op het snijvlak van de verstandelijke gehandicaptenzorg (VG), geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en forensische zorg (Veiligheid en Justitie). We geloven dat begrip voor de situatie en vertrouwen in de mens de basis is om verder te komen. We bieden daarom maatwerk in de behandeling, alles om mensen weer grip op hun leven geven.

Voor een optimale behandeling benaderen we ons werk vanuit verschillende invalshoeken: medisch, psychologisch en sociologisch. Dit doen we met de cliënt zelf, zijn/haar directe omgeving én een multidisciplinair team van betrokken professionals. Vakmanschap, sfeer, collegialiteit en de wens om te leren staan bij ons centraal. Daarbij gaat kwaliteit altijd boven kwantiteit.

Dit bieden we jou als begeleider behandeling:

 • Direct een vast contract
 • Salaris minimaal € 2.605,00 en maximaal € 4.019,00 bruto per maand in FWG 45 of FWG 50 volgens cao gehandicaptenzorg
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag
 • Jaarlijks tot €600,- fiscaal voordeel
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen
 • Een flexibel rooster en onregelmatigheidstoeslag

Wat heeft iemand nodig om zich beter te voelen?
STEVIG daagt niet alleen cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Je krijgt de ruimte om te pionieren, te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen.

Jouw echtheid is een fundamentele basiskracht. Hieruit kan respect, vertrouwen en veiligheid groeien. Onze cliënten zijn emotioneel kwetsbaar. We hechten daarom veel waarde aan openheid, veiligheid, respect en vertrouwen.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je jouw flexibiliteit, creativiteit en inlevingsvermogen kunt inzetten?

Vaktherapie