Search

Lees de verhalen

Lees hier de verhalen van onze collega’s, die openhartig hun verhaal doen. Je maakt kennis met collega’s Laura, Rob, Anne en vele anderen. Met hun verhalen geven ze je een goede indruk hoe het is om bij STEVIG te werken.

Anne

Gedragswetenschapper

Alles wat wij doen start met de vraag ‘wat heeft de cliënt hieraan?’

“Voordat ik bij STEVIG kwam werken heb ik in de reguliere psychiatrie gewerkt. Een vriendin die al voor STEVIG werkte heeft me geënthousiasmeerd. Ik trof bij STEVIG meteen een fijne werksfeer aan.”

Tom

Social psychiatrisch verpleegkundige

Alleen vind je geen antwoorden, samen wel

“STEVIG is een kleine organisatie, de lijnen zijn kort en er is die gelijkwaardigheid waar ik het net over had. We doen dit samen! Dat gevoel overheerst heel erg.”

Frans

Cliënt

Mijn persoonlijk begeleider zegt dat ik het kan, daar vertrouw ik op

“Ik zit sinds januari 2022 bij STEVIG en ben bijna klaar. Dat ik nu bijna klaar ben bij STEVIG en op mezelf gaan wonen vind ik eng.”

Laura

Ooit begeleider behandeling, nu dienstverlenend coördinator

Het gaat om wat jij nodig hebt

“Ik ben zes jaar geleden bij STEVIG begonnen als begeleider behandeling en na ruim drie jaar gestart met een traineeship tot dienstverlenend coördinator op de FPA.”

Rob

Van begeleider behandeling tot weerbaarheidstrainer

Ik heb echt de ruimte gekregen om te kunnen groeien

“Ik ben in 1993 bij Dichterbij begonnen als Verpleegkundige-z. In 2000 ben ik overgestapt naar STEVIG als begeleider behandeling en in 2016 ben ik intern geswitcht naar de functie van Weerbaarheidstrainer.”

Ton

Social psychiatrisch verpleegkundige

Je bent zelf het gereedschap waar je mee werkt

“Het werk is fantastisch. Werken met cliënten heb ik altijd het mooiste gevonden dat er is. Ik doe het al 25 jaar en ben bij STEVIG begonnen als verpleegkundige”

Film en video

Natuurlijk hebben we ook wat videofilms voor je. Maak bijvoorbeeld kennis met Sebastiaan. Deze cliënt vertelt hoe hij opnieuw bij STEVIG terecht is gekomen en wat hij aan de behandeling heeft gehad.

Onderdeel van een hecht team

Of ontmoet Nanda en Tom die uitleggen hoe ze intensief samenwerken met verschillende disciplines binnen een hecht team. Want bij STEVIG sta je nooit alleen.

Neem contact op

Weet je nog niet precies wat jij wilt, maar wil je wel graag de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op via 088-7540060 of info@stevig.nl. We horen graag van je!

Geen vacature missen?

We houden je graag op de hoogte van nieuwe vacatures. Laat ons weten waar je voorkeur ligt, dan ontvang je de passende vacatures direct in je mailbox.